dilluns, 24 de novembre del 2008

Full de signatures

Si vols col·laborar amb la plataforma i no saps com, aquesta és la millor manera. Descarrega't el manifest i fes que totes les teues amistats, coneguts i familiars que estiguen d'acord amb el nostre treball i aprecien la naturalesa ho signen. Pots aconseguir la plantilla prement ací. Després només has de fer arribar la fulla amb totes les signatures que arreplegues a qualsevol membre de la plataforma. Si no coneixes a cap, pots contactar amb nosaltres a la següent adreça de correu:
plataforma.vallagres@gmail.com

Tanmateix, si vols col·laborar més activament, posat en contacte amb nosaltres a la mateixa adreça.

Per adherir-te de manera electrònica polsa ací si t'adhereixes com a particular o ací si ho fas en nom d'una associació.

Gràcies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A banda del discurs políticament correcte que utilitzen quasi tots els nostres governants, on tot ha de ser "sostenible", està molt clar el model que apliquen a l'hora de la veritat: primar els vehicles privats en detriment del transport públic. La línia de tren Xàtiva-Alcoi està en un estat lamentable mentre proliferen els projectes d'autovies amb un gran impacte mediambiental per al nostre territori.

Mireu un mapa de carreteres i descobrireu la gran densitat d'autovies que hi ha als nostres voltants. Molts dels qui vivim ací ni necessitem ni volem anar a comprar el pa per una autovia. No ens cal.

Com sempre, hauriem de preguntar-nos a qui interessen realment aquestes grans obres...

Josep Miquel Martínez
Banyeres de Mariola

Anònim ha dit...

Per què no s'encarreguen de millorar les carreteres que ja existeixen en lloc de fer unes noves? Açò no té sentit... Sòls volen gastar més diners, empobrir-nos més i augmentar la crisi. Després és el govern qui diu que ens protegix i fa tot el possible. Ja clar... Algú ens ha preguntat?

[Documental sobre el poder dels governs, relació amb la religió i el futur que s'aproxima per als nostres fills... Al final, tota la població mundial es sometrà al despotisme d'uns pocs... Molt bó, ho recomane de veres... Copieu el següent enllaç -> http://video.google.es/videoplay?docid=8883910961351786332

Carla.
Valencia Capital.

Anònim ha dit...

avorer no voleu que construiquen la autovia perque destrossa el medi ambient pero despres si que vos vindrà be pillarla pa anar a la platja en els fills, la abuela, la dona, el amics, etc......

Anònim ha dit...

Tal volta un dia la utilitzem per anar a la platja, però ja serà tart, i estarà al damunt del que algun dia va ser la nostra terra.