dilluns, 16 de febrer del 2009

JUNTA DIRECTIVA DE LA PLATAFORMA

"Podem estar satisfets per tot el suport que estem rebent, no estem sols, som molta gent i el proper 1 de març en la marxa des de l'estació de Bocairent fins la Plaça l'Assud d'Agres ho demostrarem"

El passat dissabte dia 14 es va celebrar a Bocairent una assemblea de la Plataforma Cívica "Salvem la Valleta: no a l'autovia Villena-Muro". En la reunió es va presentar en públic la Junta Directiva de la plataforma, que tindrà com a objectiu prioritari fer d'aquesta associació cívica una entitat més operativa i fer més efectiva la coordinació entre les comissions que la integren. La Junta Directiva queda composta per:
  • President: Francesc Calabuig de Bocairent
  • Secretari: Vicent Català de Muro
  • Tresorers: Olga Sanchez de Bocairent i José Joaquin Reig d'Agres
  • Vocals: Gonzalo Cots d'Alfafara , José Vicente Gonzalez i Delia Ferrandiz de Muro


A continuació es va procedir a la presentació de la nova pàgina web de la plataforma, que substituirà el blog amb què aquesta associació s'ha donat a conèixer fins ara. A partir d'ara serà la nova web, www.autoviavillenamuro.com, el mitjà d'expressió i coordinació de la plataforma, una web que queda estructurada en tres apartats diferents: el d'informació, on s'aplegaran totes les notícies d'interés que l'activitat de la plataforma vaja generant; el del calendari d'activitats, on es donarà a conèixer el programa d'iniciatives que l'associació vaja preparant; i el participatiu, anomenat "Què pots fer tu", on tothom qui vulga podrà aportar les seues idees i propostes per tal de millorar el funcionament i augmentar l'eficàcia de la plataforma.

Finalment es va informar sobre la marxa a peu de Bocairent a Agres prevista per al dia 1 de març i organitzada pel Centre Excursionista d'Ontinyent. El portaveu de la plataforma, Vicent Català, va donar per conclosa la reunió expressant la seua satisfacció per la considerable quantitat de persones que, per mitjà de les seues signatures on line, han donat suport al manifest contrari a l'autovia Villena-Muro que figura en el blog de la plataforma, on actualment hi han més de 4700 signatures, 77 entitats adherides i ademés, la plataforma ja conta amb més 3900 signatures.