dissabte, 7 de març del 2009

Ahir, 6 de Març, va tindre lloc una reunió a l’Ajuntament d’Agres entre l’alcalde d’aquesta població Rafael Francés, i membres de la Plataforma “Salvem la Valleta”.

La reunió va servir de primer contacte entre les dues parts. Totes dos van exposar el que saben, el que coneixen i les seues valoracions.

Tant per part de Rafael Francés com de la Plataforma es va incidir en que cal saber més, en que necessitem més informació, en que necessitem saber com va afectar i com va a fer-se en cada lloc, com va a passar per l’Estret, com anirà al seu pas per l’Estació d’Agres, etc. Preguntes que es van quedar en l’aire per a ser preguntades als seus responsables.

“Salvem la Valleta” considera molt positiva aquesta reunió per tot el que es va tractar, per com va ser tractat i per la predisposició d’ajudar, d’escoltar i de treballar pel seu poble del alcalde Rafael Francés.

Ara, la Plataforma també espera poder reunir-se amb els alcaldes d’Alfafara i Bocairent per conèixer les seues valoracions i tractar aquest tema. Al igual que també espera reunir-se, no molt tart, amb el Director General d’Obres Públiques, Ismael Ferrer per conèixer i tindre informació de primera ma, i per que conega allò que la Plataforma porta reivindicant sense mitges veritats que ja li han pogut arribar.