dimarts, 3 de març del 2009

Francesc Satorres i Vicent Català, president i portaveu respectivament de la Plataforma “Salvem la Valleta”, han presentat hui dia 3 de Març una sol·licitud a les oficines del Prop de València demanant reunir-se amb el Director General d'Obres Públiques, Ismael Ferrer per conéixer de primera mà allò que el Consell pretén construir en la Valleta d'Agres.
Per a Francesc Satorres “s'ha contat amb els alcaldes dels pobles de la Valleta, però, la Plataforma aglutina a un grup nombrós de veïns dels pobles afectats i tenim dret a conéixer el que es pretén construir. Per tot això, “Salvem la Valleta”, demana reunir-se amb Ismael Ferrer, el mateix que va informar als nostres alcaldes”.
Vicent Català remarca que “tenim dret a conéixer el que volen construir a la Valleta i el Director General d'Obres Públiques deu conéixer de primera mà què és allò que la Plataforma demanda”. “El Consell deu contar amb més de 9000 persones (en format paper i a través de la web) i 81 entitats que donen suport i recolçament a la Plataforma i que dia a dia augmenta com ho veem a la web www.autoviavillenamuro.com, i com va quedar demostrat el passat 1 de Març a l'Excursió en defensa de la Valleta organitzada pel Centre Excursionista d'Ontinyent i la Plataforma “Salvem la Valleta”, on van participar més de 500 persones”.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola companys des d'Eivissa.
El meu nom és Víctor Manuel Francès Belda i després d'adherir-me al manifest i de la recollida de signatures, he pensat que tal volta ara és l'hora de fer pública aquesta problemàtica nostra a nivell nacional i havia pensat en el programa de tve "escarabajo verde" o al de punt2 "medi ambient".
Què penseu vosaltres ?
El meu correu és cardaor2@hotmail.com