divendres, 21 de novembre del 2008

Propera reunió

Hui divendres a les 19.00 hores, tots aquells que vulguen treballar dins de la Plataforma tenim una reunió a Bocairent per crear els grups de treball i començar el més prompte possible.

D'altra banda informar-vos que el dissabte, també a les 19.00 serà la reunió de la Plataforma als baixos de l'Ajuntament, on també ho serà la reunió de hui.

Ànim i a treballar!!!

Consulta totes les reunions i activitats al calendari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal que no cediu ni un mil·límetre davant aquesta gentussa que l'únic que l'interessa són ells. "Ells". Sempre "ells". Fem valer, per una vegada només, l'orgull valencià, i honorem els nostres avantpassats. Només així guanyarem el futur. El nostre futur. Ànim i endavant!

Anònim ha dit...

A banda del discurs políticament correcte que utilitzen quasi tots els nostres governants, on tot ha de ser "sostenible", està molt clar el model que apliquen a l'hora de la veritat: primar els vehicles privats en detriment del transport públic. La línia de tren Xàtiva-Alcoi està en un estat lamentable mentre proliferen els projectes d'autovies amb un gran impacte mediambiental per al nostre territori.

Mireu un mapa de carreteres i descobrireu la gran densitat d'autovies que hi ha als nostres voltants. Molts dels qui vivim ací ni necessitem ni volem anar a comprar el pa per una autovia. No ens cal.

Com sempre, hauriem de preguntar-nos a qui interessen realment aquestes grans obres...

Josep Miquel Martínez
Banyeres de Mariola